Условия

Йога онлайн магазин продава йога аксесоари и книги.

При всяка направена поръчка, Вие автоматично приемате условията ни за ползване на сайта.

Вашите лични данни са защитени по силата на Закона за защита на личните данни и няма да бъдат предоставяни на трети лица и организации. Ние използваме тази информация за доставка на поръчките и за комуникация с нашите клиенти при нужда.

Потвърждението за приети поръчки ще бъде изпратено до Вас на e-mail-а, който сте посочили при поръчката.  Не смятаме за нужно да Ви безпокоим по телефона, освен ако минат няколко дни, без да си взимате поръчката от офис или при невъзможност да бъде доставена. Цената, която е посочена е с включено ДДС и включва и цената на доставка.

Срокът за доставка е 1-2 работни дни.

Поръчките започват да се обработват в деня на получаване и се изпращат на същия или на следващия работен ден.

Ако избраният от Вас вид и размер на продукта в момента не е наличен, поръчката може да бъде забавена. В този случай ще се свържем с Вас, за да ви предупредим за възможното забавяне. Имате право да поискате замяна на избрания продукт или да се откажете от поръчката си.

Поръчките се доставят с куриерска фирма Еконт или Спиди. Желателно е клиентът да провери получената пратка още в офиса на фирмата или при получаването на адрес и ако има забележки за счупване, повреда и т.н. да ги заяви, за да се направи протокол, в който се описва щетата. Куриерската фирма ще се свърже с нас за уговорка на по нататъшни действия по възстановяване на пратката.

Цената на доставка е 5.00 лева до офис на Еконт, независимо от теглото.  4.00 лева до офис на Спиди, независимо от теглото. И 7.00 лв. до адрес до 1 кг, + 1 лв. за всеки следващ килограм.

Начин на плащане
- Наложен платеж
- Плащането за поръчката се извършва в момента на получаването.

Условия за връщане на стока: Счупена или механично повредена стока се рекламира само в момента на предаването/приемането й от клиента! Съставя се протокол и потребителят може да върне стоката по същия куриер, с който тя е получена. Веднага ще се изпрати нова стока, без да плащате допълнително каквото и да е.

Можете да върнете закупена стока до 3 (три) календарни дни след получаването й от куриера, като преди това задължително ни уведомите чрез e-mail или телефон.
Рекламации се приемат до 3 работни дни след получаване на стоката в писмен вид на адрес: shop.yogabg@gmail.com

Според Закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:

1. констатирани липси;
2. дефекти на стоката;
3. несъответствие с обявената в сайта стока

При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:

1. възстановяване на заплатената сума;
2. заменяне на стоката с нова;

Йога онлайн магазин не носи отговорност в случай на забавяне на пратката поради забавяне на доставката от Еконт или Спиди.

Ако връщате стока:

Да не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
Да бъдат запазени – оригинална опаковка и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

Разходите по връщането на стоката са за сметка на клиента, освен ако няма счупване по вина на куриера или по наша вина.

Вашите лични данни не се пазят и се ползват само в момента на изпращане.

Имайте предвид, че за да ползвате услугите, предоставени от онлайн магазин www.yogabg.net, Вие предоставяте ваши лични данни.

Имайте предвид, че личните данни, предоставени от Вас при попълване на поръчка, ще бъдат обработени от Светлана Благоева, в качеството й на администратор на лични данни.

Телефонен номер: +359 884 000 108 или е-майл: shop.yogabg@gmail.com

Личните Ви данни ще бъдат обработени само за целите на доставяне на Вашата поръчка.

 Трети лица, които имат достъп до данните

Ако Вашата заявка подлежи на доставка от куриер, Вашите данни ще бъдат обработвани и от наш партньор, дружество, предоставящо куриерски услуги.